Equusir Bios-System - signaler som kroppen förstår 

Med EQUUSIR BIOS-täcke kan många mål uppnås, oavsett om du vill öka hästens koncentration,  hjälpa den att slappna av eller för att aktivera den innan träning. 

De specifika impulserna från EQUUSIR BIOS-SYSTEM tas emot av neuroreceptorerna i huden och överförs via ryggmärgen till hjärnan. Detta är en form av magnetfältsterapi som kallas neurostimulering.

EQUUSIR BIOS-SYSTEM verkar skonsamt men specifikt på styrsystemen i kroppen. Neurostimulering kan påverka det autonoma nervsystemet. Processer i kroppen stimuleras av det sympatiska nervsystemet eller lugnas av det parasympatiska nervsystemet.

I jämförelse med andra magnetfältsystem stimuleras hela organismen och inte bara vissa processer, som till exempel är fallet med mikrocirkulationen, där syrehalten i blodet berikas. Andra starka magnetfältsystem påverkar också organ eller leder endast lokalt.

Ta dig till rätt aktivitetsnivå med en knapptryckning. Genom de 5 givna programmen: Aktivera, Vitalisera, Regenerera, Lugna och Slappna av kan kroppen försättas i respektive önskat tillstånd.

 Som en världsnyhet tack vare den senaste forskningen och utvecklingen kan EQUUSIR BIOS-SYSTEM anslutas till EQUUSIR BEST-BOX. Detta möjliggör skapandet av ett situationsbaserat program för en önskad tidsperiod, som du bekvämt kan styra via EQUUSIR APP på din mobiltelefon.

EQUUSIR BIOS-SYSTEM finns även som väst för människa och filt till hund. Det beställs via equusir.com, men innan du beställer meddela mig då jag har en rabattkod till alla Best Box Skånes kunder. Vill du prova på täcket först hör av dig då de finns för uthyrning veckovis.


Ladda hem vår folder nedan eller läs mer på vår officiella sida www.equusir.comBEST BOX SKÅNE AB
Lilla Hörstadsvägen 30 | 261 76 Asmundtorp 

0763-21 80 67

kristina@equusir.com

Facebook